Patricia Dammers | Directeur | Arbeidscoach

Als toegepast psycholoog en ervaren professional in coaching en training beschik ik over een veelzijdig competentieprofiel. Mijn werkervaring ligt zowel in de commerciële (re-integratie) branche als in de non-profit sector. Ik ben praktisch ingesteld en werk doelgericht.
Elk traject is bij ons een stukje maatwerk waarbij de wensen en behoeften van onze klant centraal staan.

06 307 139 73
patricia@pdaanzet.nl

Eva van der Maas | Jobcoach

Coachen is mijn passie! Hierin wil ik mezelf voortdurend blijven ontwikkelen omdat je als coach alleen jezelf meeneemt in je werk.
De klant heeft de regie en ik bied coaching daar waar het nodig is. Hierbij is het opbouwen van een vertrouwensband een belangrijke basis. Pas dan kan er ontwikkeling tot stand komen. Gelijkwaardigheid en oprechtheid staan bij mij hoog in het vaandel.
Ik ben pro-actief, creatief, motiverend, enthousiast en denk altijd in mogelijkheden!

06 302 978 94
eva@pdaanzet.nl

Roel de Kok | Jobcoach

Of je nou 18 of 66 bent, een volle of halfvolle rugzak hebt, een goede samenwerking begint bij een basis van vertrouwen. Zo kun je in een re-integratietraject succes behalen.
Als jobcoach streef ik naar een samenwerking waarbij openheid van zaken de norm is. Van nature ben ik een nuchter en positief ingesteld mens, ik luister oprecht naar mijn klanten en kan hen een spiegel voorhouden als dat nodig is. Mijn coachstijl is persoonlijk, informeel en toegankelijk.

06 538 344 82
roel@pdaanzet.nl

Sylvia Bijl | Jobcoach | Re-integratieadviseur WVP

Als jobcoach krijg ik er energie van als ik mensen kan begeleiden om ze bewust te maken van hun kwaliteiten en interesses en om hun zelfredzaamheid te stimuleren en te activeren. Zodra ze zelfstandig verder kunnen, ben ik overbodig. Als we op dat punt aankomen is mijn missie voltooid! Sinds 2006 ben ik werkzaam in de verzuimwereld. Met mijn kennis en kunde ben ik ook 2e spoortrajecten gaan uitvoeren en werd mijn interesse in de wereld van de re-integratie steeds groter.

06 290 123 02
sylvia@pdaanzet.nl

Gina Diaconu | Jobcoach

Met meer dan 17 jaar ervaring in coaching, persoonlijke ontwikkeling en mentoring, heb ik veel mensen ondersteund die worstelden om hun ontwikkeling op het gewenste spoor te krijgen. Iedereen is uniek, daar sta ik in elk gesprek bij stil; daarnaast ben ik me ervan bewust dat elk ontwikkelpad anders is. Daar heb ik in het bijzonder oog voor: wat heb jij nodig om tot bloei te komen? Ik stel graag mijn kennis, ervaring en inzichten beschikbaar, zodat jij jouw weg naar ontwikkeling een stuk korter en makkelijker kan maken!

06 212 212 35
gina@pdaanzet.nl

Jacques Roumen | Jobcoach

Mijn uitgangspunt is dat elk mens een gebruiksaanwijzing heeft. Ik start bij jouw gebruiksaanwijzing: waar ben je goed in en waarin weet je dat je kwetsbaar bent. Zo richten we samen de coaching in die bij jou past. Samen verkennen we ook de gebruiksaanwijzing van jouw werkgever. Als werkende coach ik jou en je werkgever op punten die jullie samenwerking dienen.
Naast jobcoach heb ik 25 jaar ervaring in het coachen van mensen met psychosociale vraagstukken die een stap willen maken in activering na hun behandeling.

06 514 508 82
jroumen@buitenkanswerkt.nl

Maria Gkektsis | Jobcoach | Trauma therapeut

Mijn missie is om mensen te coachen om hun eigen persoonlijke doel te behalen. Als coach en trauma therapeut help ik mensen op weg om hun leven te verrijken; met rust, vrijheid, motivatie, werk en geluk. Ik ondersteun ze bij de vraag: Hoe kun je nog positiever in het leven staan? Hierbij sta je als klant altijd centraal: we gaan samen in veiligheid en vertrouwen verkennen wat voor jou waardevol is en hoe we het gezamenlijke doel kunnen bereiken.

06 504 259 01
info@pdaanzet.nl