Uitgevoerde onderzoeken klanttevredenheid

Het is voor ons erg belangrijk dat onze klanten en opdrachtgevers tevreden zijn over onze dienstverlening. Daarom zijn er over 2021 klanttevredenheidsonderzoeken uitgevoerd.

Wij delen graag de resultaten:

PO Jobcoaching is door onze klanten gewaardeerd op een 8.85 gemiddeld en door de werkgevers op een 8.37 gemiddeld.

Onze Werkfit Maken trajecten krijgen een gemiddelde waardering van het cijfer 9.

En ook onze trajecten Modulaire Dienstverlening scoren een 9.

Wil je ook graag een traject volgen bij ons? Neem dan contact op via het contactformulier

De klant aan het woord:

Dirk van Doorn | Foto & Videografie Disam Spijkenisse

Mijn naam is Dirk van Doorn, 55 jaar. Na 30 jaar te hebben gewerkt als A-Operator moest ik door fysieke omstandigheden stoppen en kwam ik in de WIA terecht. Het lukte mij niet om zelf weer aan het werk te komen, het UWV heeft hier dagelijks mee te maken en begreep dat rust de sleutel is om verder te kunnen. Ik mocht met twee jobcoachbedrijven in gesprek en mijn keuze viel op PD AanZet. Na een positief, open en intensief gesprek werd duidelijk dat er zeker kansen lagen op de arbeidsmarkt. Ik wilde van mijn passie, foto- en videografie mijn werk maken. Tot mijn verbazing leek het de jobcoach een goed idee om te onderzoeken of het ondernemerschap iets voor mij zou zijn! Met de professionele hulp en positieve instelling van de jobcoach van PD AanZet had ik daar alle vertrouwen in. Er ontstond een fijne samenwerking, wat vele uren en begeleiding aan huis omvatte. Bij de grote verandering in mijn levensloop kreeg ik de kans om samen de weg te vinden bij het starten van een eigen bedrijf. Geloof in jezelf en het proces! Ik wil graag een uitdagende toekomst creëren voor mij en mijn gezin. Dit proces is ingezet en te danken aan PD AanZet: jobcoaching van formaat!

De werkgever aan het woord:

Kathleen Metz | Prince Kunststof Infra Tholen

“Extra begeleiding is de sleutel tot succes”

Zoeken naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is niet alleen idealistisch. Omdat technisch personeel heel moeilijk te krijgen is, is het voor mij ook een manier om mensen te werven. Eerst lukte het maar niet om geschikte mensen te vinden uit de doelgroep Banenafspraak. Het was een zwaar traject waarbij je als ondernemer tegen allerlei stichtingen en instanties aanloopt. Het is soms erg versnipperd. Ik heb nu twee medewerkers in dienst met een arbeidsbeperking en het gaat nu wel heel goed omdat er een jobcoach bij betrokken is. Die begeleidt de jongens, maar ook ons. Dat is zó belangrijk want ik ben geen psycholoog, ik weet niet waar die mensen tegenaan lopen, bijvoorbeeld onderling met collega’s, daar kan ik niet continu bij zijn. De jobcoach stuurt dat en dat is geweldig!
De jobcoach van PD AanZet begeleidt de jongens nu ruim twee jaar en er zijn mooie sprongen gemaakt in deze periode. Haar begeleiding heeft ertoe geleid dat de jongens bij ons kunnen blijven werken. Cijfer: 10!